Bedrijfsprofiel Krijgsman Vloeren

Krijgsman betonvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en verzorgen van betonvloeren, zandcement vloeren en woonbeton vloeren.

Wij werken al jaren nauw samen met diverse partners, daardoor kunnen wij een compleet pakket van vloeren aanbieden. Krijgsman betonvloeren is een eenmanszaak onder leiding van Gerben Krijgsman.

Voor Krijgsman vloeren staan de begrippen kwaliteit en service op de eerste plaats.
Tijdens kleinere projecten werk ik, Gerben Krijgsman, alleen als vakman. Voor grotere projecten zorgen wij voor vakkundige ondersteuning van onze partners. Zodoende kunnen wij geheel inspelen op uw situatie.

Onze opdrachtgevers zijn heel gevarieerd: van particulieren tot projectontwikkelaars. Wij maken geen onderscheid in opdrachtgevers en verzorgen het aanleggen van vloeren geheel naar wens.

Door de jaren lange ervaring van Gerben Krijgsman in het vakgebied, kunnen wij goed inspelen op de verschillende wensen en eisen bij het aanleggen, maken en renoveren van betonvloeren, zandcement vloeren en woonbeton.

Krijgsman vloeren is gespecialiseerd in het aanleggen en verzorgen van gecertificeerde vloeistofdichte vloeren.

Bent u op zoek naar een vakman met verstand van zaken en wilt u een kwaliteitsvloer waar u jarenlang plezier van beleefd. Neem dan contact op met Krijgsman betonvloeren.
Voor elk project klein of groot, u kunt altijd rekenen op goed advies.